diumenge, 11 d’octubre del 2009

Homenatge a David Duaigües


A 2/4 de vuit de la tarda la Sala de Ball de la Llar del Poble a quedat petita, ja que s'hi han aplegat més de 250 persones per retre homenatge a David Duaigües.

El Club Ciclista i Excursionista Almatret a fet entrega d'una placa conmemorativa als pares de David, seguidament s'ha projectat Els Annapurnes amb BTT, video que van gravar David i tres companys l'any 2008 quan van anar a fer l'esmentada travessía.

Els companys d'expedició han estat presents al homenatge i han explicat alguns detalls de la ruta.

8 comentaris:

  1. desde aqui proposo que es fiqui el nom de David Duaigües, a algun dels carrers importans del poble ho plaça, ho ficare al facebook i desde alli farem força

    ResponElimina
  2. Jo crec que el millor (coneixen a ell tal i com era), potser seria millor posar alguna escultura en algún mirador (cingle de la Pena) o al mirador de Riba-roja o de la Presa perque des d'alli és veu Ascó i per ell Ascó també era important.

    ResponElimina
  3. Jo també trobo una mica exagerat possar el nom de David a un carrer, massa institucional, opto més per l'opció "B". Un record a algún mirador em sembla més correcte. Li encantaven els Tossals.

    ResponElimina
  4. Jo crec que l'opció B està molt bé, s'hauria d'anar pensant alguna cosa xula de cara a la primavera, no?

    ResponElimina
  5. Crec que si algú ha de fer algo (jo personalment penso que sí) ha de ser el club ciclista i excursionista perque l'Ajuntament del poble no farà res (ells creuen que no cal)! Espero que desprès tampoc no vulguin sortir a la foto ni penjar-se medalles.

    ResponElimina
  6. Estic d'acord en que hem els integrants del Club qui ha de fer alguna cosa, perque si esperem al consistori ens hi florirem. Desprès hem d'estar atents a fer-los apartar de la foto. Qualsevol iniciativa la publiquem aquí i desprès la valorem i la fem.

    ResponElimina
  7. Us proposo que la cursa BTT que cada any s'organitza pels Tossals d'Almatret sigui en memòria seva. Ell en va ser el precursor i es "currava" (conjuntament amb moltíssima més gent)l'organització. Tindríem l'oportunitat perfecta per deixar alguna placa, relleu... en memòria seva en algun mirador.

    ResponElimina