diumenge, 14 de març del 2010

I Xallenge David Duaigües -Almatret-






Aquest diumenge s'ha tingut lloc la primera jornada BTT a Almatret de la I Xallenge David Duaigües a la qual hi han participat més de cinc-cents ciclistes, que han pogut gaudir del excel·lent dia mentre rodaven pels fantàstics indrets del terme.

Els participants han pogut escollir entre un circuit curt, vint-i-un quilòmetres, previst per poder disfrutar de les excel·lents vistes i paisatges, i un altre circuit de llarg, de quaranta un quilòmetres el qual ha tingut molt bona acollida per part dels esportistes més ben preparats.

Tal com han anat arribant els ciclistes s'han anat afegint al esmorzar popular que l'organització ha preparat per esportistes i acompanyants.

L’organització se sent satisfeta de jornada, ja que s’ha acollit més de 500 participants i no hi ha hagut cap incident destacable.

1 comentari:

  1. Felicitats a tothom! al poble sencer, a l'organiztació i tots els que hi vam participar. Per mi va ser la meva primera Xallengue i encara que la meva fortalesa fisica no és tan bona com la de la resta de participans, m'ho vaig passar molt bé i fins i tot, vaig arribar a la meta!!. Va ser un homenatje molt chulo per al David i espero que encara que hagi resultat molt dur organitzar-lo, ho hagueu gaudit tant com els que estàvem allà.

    Una abraçada!

    ResponElimina