diumenge, 25 d’abril del 2010

Pujada a Montserrat


Aquest diumenge, cinc membres del CCE Almatret van anar a fer una visita al santuari de Montserrat. La jornada va començar puntualment, a les 6 del matí, carregant les bicicletes als cotxes i posant rumb a Manresa. Un cop vam arribar a Manresa, amb moltes ganes de començar a pedalar, ens estava esperant Francesc, que ens havia de fer de guia.

Sobre les 9 del matí ja estavem en moviment i pedalant pels voltants de Manresa, mirant d'aprop el que ens esperava, la pujada a Montserrat. La sortida tenía una llargada d'uns 60 km, amb le seves pujades i baixades, i transcorria per uns camins des d'on podies gaudir d'unes meravelloses vistes de la serralada de Montserrat. Quan estàvem pujant cap al monestir, vam fer una parada per agafar forces a Santa Cecília, amb un bon entrepà, al refugi on posteriorment van dinar els caminadors.

Dalt del monestir vam fer una mica de visita turística, i a tornar-hi que es fa costa avall, preparats amb les bicicletes vam tornar a passar per Santa Cecília i vam trobar als acompanyants dels nostres caminadors, que ens van dir que no tardaríen a arribar, però com que la tornada era llarga vam haver de reprendre la marxa sense poder veure'ls. Per a la tornada vam decidir fer una ruta diferent, així que vam pujar fins als brucs, per posteriorment gaudir d'una espectacular baixada fins a Manresa, tot i que abans d'arribar-hi una forta olor de carn a la brasa ens va fer aturar a fer una mos per dinar, perquè les forces ja començaven a minvar després de l'ascensció i posterior descens als brucs.

Finalment, vam arribar a Manresa on vàrem carregar les bicicletes i començàrem així el camí de retorn cap a la vil•la d'Almatret. Va ser un dia molt complert en el qual el temps també ens va voler acompanyar, tot i que va fer unes gotetes que van ajudar a refrescar l'ambient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada