diumenge, 4 de març del 2012

III Xallenge David Duaigües -Almatret-

Almatret va acollir ahir la primera de les proves de la III Xallenge David Duaigües amb més de 600 participants. Tot i no ser una prova competitiva el primer en trepitjar la meta va ser Joan Andreu Yeti d’Amposta en poc més de dues hores va recórrer els prop de 46 quilòmetres del circuit. La primera noia va ser la Ramona Gabriel i el primer corredor local del Club Ciclista i Excursionista Almatret va ser per segon any consecutiu l’Agustí Arbonés (Sarroca de Lleida).

Al voltant de 150 persones han estat a l’organització per tal que la jornada aconseguís l’èxit com en els darrers anys. Aquests organitzadors van estar des de bon matí repartits entre el circuit i la plaça major on hi ha hagut un esmorzar popular a base de carn a la brasa.

Ara ja s’està preparant la del proper cap de setmana a Seròs on s’espera la mateixa participació i la mateixa implicació per part del poble de Seròs i on els participants coneixeran l’espai natural de l’Aiguabarreig.