dimarts, 21 d’abril del 2015

CX Cursa Bombers Lleida

El passat dia 12 d'abril es va cel·lebrar la cinquena edició de la CX Cursa Bombers de Lleida, i el Club Ciclista i Excursionista Almatret va ser-hi present com a col·laborador.

Molts membres del Club van participar d'aquesta festa del running, de forma totalment voluntaria, encarregant-se dels dos avituallaments, el "Tossals d'Almatret" situal al km 3,5 i l'avituallament "Xallenge David Duaigües" al km 7,5. A més a més, un grup de ciclistes va recórrer el circuit fent l'acompanyament amb bicicleta als tres primers classificats de categoria masculina i femenina dels dos circuits que constava la prova, un de 5km i un de 10km.

La cursa va començar puntual a les 10h del matí, la llarga de 10km, i a les 10:20h va tenir lloc la sortida de la cursa curta, de 5km. La cursa es va desenvolupar de forma molt ràpida i els més de 3.000 participants van trigar poc més d'una hora a completar els circuits.

Des del Club Ciclista i Excursionista Almatret volem agraïr a tots els socis i voluntaris que van venir a donar un cop de mà, així com a l'organitació de la CX Cursa de Bombers de Lleida per deixar-nos col·laborar en aquesta prova. Esperem poder seguir col·laborant i contant amb el suport de tots i totes les voluntàries que ho vau fer possible. Moltes gràcies a tots i totes!