diumenge, 15 de novembre del 2009

III Marxa Transisquella de l'Albagés 2009


Els representants del Club Ciclista i Excursionista Almatret aquest cap de setmana han anat a la Transisquella de l'Albagés, els diners recaptats de les inscripcions van destinats a la Marató de TV3, la marxa ha estat dividida en dos circuits de 31 i 45 qms.

Com és habitual els nostres companys han fet uns resultats molt bons, i només cal esperar la publicació dels mateixos per veure-ho. Després de la marxa l'organitazció ha ofert un esmortzar als tots els participants.

3 comentaris:

  1. A ROBERT VALLÉS NO LI AGRADA QUE EL SOPAR DEL CLUB CICLISTA I EXCURSIONISTA ALMATRET ES FACI A MAIALS, "MILLOR AL POBLE" FEM POBLE.

    ResponElimina
  2. Jo penso que desprès de l'experiencia de l'any passat, millor fer-lo fora del poble (a Maials o on sigui), total nosaltres no farem poble però els del bars tampoc tenen cap detall per nosaltres ans al contrari que sempre que poden mos foten lo pél.

    ResponElimina
  3. doncs jo al parlar amb els bars del poble per fer el campionat de botifarra, tot de puta mare ban ajudar economicament i eren 125 menjars, ales hores tot ho podem fer sempre fora del poble si tan malament ens ba.

    ResponElimina