dissabte, 20 de febrer del 2010

Circuit I Xallenge David Duaigües


Aquest dissabte tots els membres del Club Ciclista i Excursionista Almatret, estaven convocats per anar a acabar d'arreglar un tram del circuit de la I Xallenge David Duaigües, que va quedar molt malmès per les nevades del mes de gener.

Tot i que la convocatòria era general i feia dies que estava publicada, els més nombrossos van estar els membres més madurs del Club acompanyats d'una petita representació dels més joves. Ja se sap el relotge i el xapo pessant molt de bon matí.

Ara ja estan treballant a tota màquina per coordinar totes les tasques, que no son poques, perque la Marxa estigui a l'alçada que requereixen les circumstàncies.

7 comentaris:

  1. Està molt bé que es publiquin les activitats a la web. Però si no hi fiquem l'hora i el lloc on trobar-nos, no serveix de gran cosa.

    Ramonpau.

    ResponElimina
  2. PREGUNTAN UN TAMBE SEN ANTERE LO INPORTANT ES SABER EL DIA.

    ResponElimina
  3. Si un no viu ni està al poble no es tan fàcil.
    Si es publica el dia, també es pot publicar l'hora. A més, crec que es va fer la web per no tenir que estar sempre preguntant, o no?

    Ramonpau

    ResponElimina
  4. JO SOC COM TU NI VIC NI ESTIC AL POBLE, JO MIRO EL FORO CADA DIA I NO I AVIA CAP DUBTE TEU SOBRE HORA HO LLOC I FA UN MES QUE ESTA PENJAT EL DIA, TENS RAÓ QUE NO COSTARIA RES FICAR L´HORA, PERO SEMPRE ES QUEDA A LES 8 I A LA PLAÇA I AL ESTA ESTA AMB OBRES, A LA ENTRADA DEL POLI.

    ResponElimina
  5. Jo al foro no hi escric, perque només contestes tu i sempre es per portar la contraria.
    Aquest tema, ja el vaig parlar amb Molins i si convé ja ho parlaré amb Guillermo.

    Ramonpau

    ResponElimina
  6. Sobre aquest tema Ramonpau també en va parar amb mi i a partir d'ara és publicarà dia i hora i lloc d'on es queda.
    Pel que fa al foro: la gent no te gaire la costum de mirar-lo, per tant es publicarà a la web.

    ResponElimina
  7. PARLA AMB QUI ET DONI LA GANA QUE JO JA NO ET CONTESTARE MES, NI EN CONTRA NI HA FAVOR, QUINA CASUALITAT QUE TINGUESIS GANES DE AGAFAR EL CHAPO AQUEST DISABTE.

    ResponElimina