diumenge, 11 d’abril del 2010

Pedalada Utxesa 2010

Diumenge 11 d’abril sis membres del Club Ciclista i Excursionista Almatret han anat a la 9ª. Pedalada d’Utxesa, es tracta d’una sortida conjunta de membres de tots els pobles que formen el Consorci d’Utxesa: Aitona, Torres de Segre i Sarroca de Lleida.

Els integrants del club han sortit al voltant de les 10:30 hores del mati des de la Plaça de Sarroca de Lleida, tres membres han decidit anar-hi amb bicicleta i tres més ho han fet a peu.

Utxesa, a causa dels seus valors naturals, és un espai inclòs en el Pla d'Espais d'Interès Natural (PEIN) i a la Xarxa Natura 2000 en el sector Secans del Segrià-Garrigues, catalogat com a Zona d'Especial Protecció per a les Aus (ZEPA).
Al llarg del camí natural del riu Segre i Utxesa es gaudeix d'un paisatge diversificat en què es pot observar un elevat nombre d'espècies tant de vegetació com de fauna, però sobretot gran quantitat d'aus.

Al finalitzar el trajecte i una vegada agrupats amb els membres de les altres poblacions s'ha fet una demostració de biketrial, tot seguit s'ha fet un dinar popular al Punt d’Informació i jocs i espectacles pels més petits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada