diumenge, 30 de maig del 2010

1a Marxa Popular Castelldans

Una nombrosa representació del CCE Almatret vam anar aquest diumenge passat a Castelldans (Garrigues) a participar a la primera edició de la Marxa BTT de Castelldans.

A les 9 del matí es va donar la sortida als “beteteros” i a la caminada popular (13,9 Km), en la qual vam estar representats pel nostre company Dari.

La part de BTT va ser una sortida molt ràpida, començava amb un tros bastant pla, alguna baixada i a partir del km 6 o 7 van començar les trialeres, pujades i baixades “trencacames”.
Al final de la marxa hi havia un parell de “amagos”, semblava que s’entrava al poble per acabar però t’enviaven a fer una pujada i baixada mes.

Durant el circuit també hi havia un parell de *“aïllaments” amb beguda i menjar, això si faltaven cintes i senyals pel circuit ja que mes de dos i mes de quatre es van equivocar.
Però bueno al final una samarreta d’obsequi, entrepà i beguda i uns quants quilometres “garrigueros” mes a les costelles.

Salut, kilometros, pedals i gassssssssss !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VAMOS NENASSSSSSSSSSSSS !!!!!!!!!!!!!!! (jajajjajaja)

(*) Aillaments – ( Avituallaments) Va ser la nota humorística del matí, Joel va sentir com un a un padrí li preguntaven. - Que no correu vostè ? i ell li diu, - No no, que estic an los de lorganizació, man dit que me ficaran an un danquestos aïllaments. (jajajajja!!!)

1 comentari:

  1. Potser el van aïllar perque no destorbes pobre home, quant s'arriba a una edat més val que t'aïllon.

    ResponElimina