diumenge, 20 de juny del 2010

Dia del Club Ciclista Excursionista Almatret

El Club Ciclista i Excursionista Almatret, va organitzar el passat dissabte 19 de juny un homenatge en rècord del seu fundador i president del club: David Duaigües, que va morir el passat 21 de juliol mentre realitzava les tasques d’extinció d’un incendi forestal a Horta de Sant Joan, juntament amb els seus companys: Jordi, Jaume, Ramon i Pau.

Aquest acte va començar puntualment a les 9 del mati on es van reunir al voltant de 180 persones, entre amics, familiars, companys i coneguts del David, a la plaça Major d’Almatret, vingudes, no tant sols del municipi, sinó de municipis del voltant també. A la mateixa plaça podies escollir diferents itineraris, segons si anaves caminant o amb bicicleta. Fins i tot n’hi va haver que van escollir anar-hi corrent. Al voltant de les 10:10 ens vam tornar a trobar tots al mirador que portarà el nom de David on hi va haver uns parlaments per part d’alguns dels membres que actualment composen la junta del Club Ciclista i Excursionista Almatret recordant les tasques que desenvolupava el David, el seu carisma i les seves ganes de treballar pel seu poble i per la seva gent, sobretot pels més joves, i on els familiars van donar les seves mostres d’agraïment a tota la gent tot recordant als companys de David que també van morir aquell fatídic dia i encoratjant al Pepe Pallàs per la seva recuperació. Aquesta sens dubte va ser la part més emotiva de la jornada. Tot seguit es va fer la corresponent inauguració del mirador amb el monument recentment instal•lat pels socis i voluntaris. Cal destacar que durant les últimes setmanes molts socis i gent voluntària del municipi han estat treballant en l’arranjament d’aquest espai. Aquest va ser un del actes que es van organitzar per aquest dia per celebrar el dia del club.

Per la tarda, i amb la col•laboració de l’Obra Social Ibercaja i dels bombers voluntaris de Lleida i província es va instal•lar un rocodrom, una tirolina i un pont tibetà pels més petits que es van divertir molt, mentre el més adults van disputar un partit de futbol sala entre els socis solters/eres i casats/ades a la pista municipal. Cal destacar que no hi va haver cap accident ni incident i va regnar el bon humor i la diversió per part de tots, tot i que la participació femenina només es va veure representada per la secretaria del club.
Al voltant de les 21:30 hores va tenir lloc a la llar del poble un petit pase de fotografies dels actes organitzats durant aquest últim any pel club on hi van assistir més de 130 persones i al finalitzar hi va haver un sopar i música per tots aquells que van tenir ganes de continuar la part més lúdico-festiva de la jornada. No cal fer comentaris de tot el que va passar i el que no va passar desprès de sopar, però els més valents van acabar tocant la guitarra i cantant garrotins: “Allà la bassa l’Escambró diuen que cullen olives, ...” .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada