diumenge, 15 d’abril del 2012

“LA PORTALS” 3ª Volta amb BTT a Montserrat


Dissabte 14 d’abril un grup del club ens vam desplaçar fins a Collbató (Baix Llobregat) per participar el diumenge a “La Portals”, una marxa amb BTT amb un recorregut de 57 quilometres i 1300 metres de desnivell, que dona la volta a les Muntanyes de Montserrat, passant per tots els “Portals” d’entrada a la muntanya, Collbató, El Bruc, Marganell, Monistrol, Olesa i Esparraguera.
A mitja tarda  arribàvem  al hotel, després deixar les BTT’s al magatzem i els equipatges a les habitacions ens vam desplaçar fins al poliesportiu de Collbató per recollir els dorsals.
Mentre esperàvem el nostre torn, un grup de” bmx freestyle” amb rampes i salts muntaven el show al centre de la pista.


Al acabar es va fer una xerrada-col·loqui de ciclisme de carretera , BTT i medicina esportiva a càrrec d’ex ciclistes professionals i alguns en actiu com ara Israel Nuñez, Melcior Mauri, Angel Edo, Marino Lejarreta i algun més.


El diumenge, dia de la marxa, a les 8:30 es va donar el tret de sortida i mes de 1500 participants vam començar a rodar, primer pels carrers del poble i després per camins i sendes direcció El Bruc, passant per tots els pobles abans nombrats, fins tornar a arribar al poliesportiu  de Collbató, on hi havia una gentada de por !!!.
El temps es va comportar ja que semblava que faria mal temps i/o plouria, i enlloc d’això va fer un dia excepcional.
A migdia vam anar arribant tots a meta, i després d’una bona dutxa i canviar-nos vam anar a dinar al mític restaurant “Ca la Iaia”.

En definitiva, un cap de setmana de turisme, BTT, gastronomia i bon ambient, sempre vigilats i protegits per les Muntanyes de la nostra patrona Monserrat.

Més informació: http://www.laportals.cat/

Pròxima estació: Cursa de L’oli a La Granadella (22/04/2012)

Salut, quilòmetres, pedals i gasssss a tope !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada