dissabte, 29 de juny del 2013

Desafío 2013 Almatret-Alcañíz


Dissabte 29 de juny a les 6 del matí ens vam trobar a la plaça Major d’Almatret, els caminadors, bikers i cotxes “escoba”, per començar el Desafio 2013.
Després carregar les bosses i motxilles als cotxes i  fer la foto de família, els caminadors se’n van anar a Oliete a fer una ruta de trekking i nosaltres vam començar a pedalar.
La ruta va anar de la següent manera, començava baixant fins a Riba-Roja d’Ebre pel camí de les Deveses (Mina el Rei), després vam creuar per la pressa del pantà i “pit amunt” fins a l’ermita Berrús.
Arribats en aquest punt, baixada fins arribar a un encreuament, on vam tirar per una pista que seguia unes boniques valls fins arribar a La Pobla de Massaluca.
Parada a esmorzar i a recuperar forces i també per pista vam continuar direcció a Nonaspe, i després de creuar el riu Algars vam arribar al poble, el vam travessar i després vam seguir Matarranya amunt fins arribar a un punt on el creuàvem pel mig, sense pont, refrescant una mica les cames.

Al cap d’uns quilòmetres vam passar pel costat de Fabara i primer per pista i després per carretera vam arribar a Maella.
Ja portàvem bastant quilòmetres a les cames i a partir d’aquí ja ens ho vam prendre amb més calma, anàvem seguint camins de pista amples, parant a repostar i descansar a les ombres del pins, ja que la calor apretava bastant, fins arribar a la Via Verda, que vam seguir fins arribar a Alcañiz.
Arribada a Alcañiz i per postres ens va tocar fer 4 o 5 quilòmetres més fins arribar al càmping on havíem reservat per dinar, que estava tocant a MotorLand (circuit de Motos).
A l’arribada ja ens esperaven els caminadors, ens vam dutxar i banyar a les piscines, alguna cerveseta per refrescar-nos i a dinar.
Feina feta, uns 115 quilòmetres i 1600 metres de desnivell positiu, mes o menys.
Desafio superat !!!! I amb nota.
L’any que bé mes !!
Salut, quilòmetres, pedals i gasssss a tope !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada