diumenge, 3 d’agost del 2014

Toll de l'Ou i Roca Corbatera


El Diumenge 3 d’Agost ens vam trobar a la plaça Salvadoret, Francesc, Victor, Marta Camí ,Toni i ‘Tomato’ ens vam dirigir amb cotxe cap al Priorat, a Ulldemolins, per fer una ruta amb Btt pel Montsant.

Sortint d’Ulldemolins ja vam començar a pujar direcció Albarca i a partir d’allí, una forta pujada amb trams de formigó ens va portar fins dalt del Montsant.
Desprès de fer algun trama mb la  bici al coll vam arribar a Roca Corbatera, el punt més alt del Montsant i del Priorat, amb 1163 metres d’alçada.

D’aquí va manar planejant per la Serra Major disfrutant d’unes vistes espectaculars fins arribar al Toll de l’Ou, on esperavam poder banyarnos i només vam trobar un pam d’aigua!!!bueno, remullar els peus i santornem-hi, ara direcció l’ermita de Santa Magdalena i tornar cap Albarca i Ulldemolins, on ens esperaven uns bons xuletons per dinar!!

Una ruta amb pocs quilòmetres però d’allò més exigent, perque la ruta és poc rodadora i s’ha dàrrossegar la bici una bona estona, però val la pena pel terreny i les vistes, tornarem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada