dijous, 26 de novembre del 2009

Lloc homenatge David Duaigües


El Club Ciclista i Excursionista Almatret (CCE ALMATRET), proposa a tots els seus socis i simpatitzants que donguin la seva opinió, per escollir un lloc on poder fer un Homentage, al que va estar Fundador i President del Club, David Duaigües.

Podeu possar tot tipus de suggeriments i idees, com més ni hagi, més ens sentirem tots partícips i agraits. També heu de possar el tipus de peça, forma, escrit, i tot el que creieu convenient.

Hi ha temps fins el dia 8 de Desembre.

Quan feu els comentaris posseu el vostre nom, d'acord amb les instruccions.

5 comentaris:

  1. Soc Miquel de Pablo i el lloc per mi seria el mirador del Cingle de la Pena,se i pot arribar amb cotxe i per la vista que ja dels Tossals d'Almatret

    ResponElimina
  2. Sóc Ramonpau, per mi un bon lloc seria baixant cap a l'embarcadero passada la 1ª caseta de l'aigua, una curva a mà dreta que hi ha un torre, on també hi ha molt bones vistes del riu i dels tossals.

    ResponElimina
  3. Benvolguts amics i companys d'Almatret, sóc el Xavier Teixidó de Cal Valentó de Seròs, potser meu vist o he parlat amb algú de vosaltres, ja que amb el David vam fer la passada Xallenge.

    Bé, amb el David van engegar conjuntament el projecte que ens va dur a reafirmar la nostra amistat, desde el primer dia varem decidir per apostar pel territori, que la gent veies que teniu uns paissatges espectaculars.

    Es aquí on jo desde la meva petita aportació al que avui esteu pensant de fer, també m'agradaria col.laborar-hi.
    El David era persona que s'estima el seu poble, la seva gent, les vistes que es veient i sobretot sentir l'olor a pins i a natura.

    Sabent que caldria fer un pensament per ell i també que l'objecte triat final estarà a l'intemperie,essent una cosa viva i integrada al paissatge, una manera de donar-li protagonisme seria alhora de deixar constància amb una petita inscripció fer una plantada d'algun arbre al costat mateix, sabent que anirà creixent al llarg de la vida i allargant cada dia el seu viu record.

    Alhora que tant qualsevol cosa que es dugui a terme,sabeu que conteu amb la meva persona.

    Gràcies per deixar-me dir aquesta reflexió i d'altra banda hem tornat a recuperar les relacions humanes-socials i entre els pobles d'Almatret i Seròs i ha sigut a una gran persona:

    Gràcies David

    ResponElimina
  4. El Xavier em va encomanar la feina, sempre amb el meu consentiment, de publicar la seva aportació, així ho he fet.
    Tot just llegia el seu escrit, de l'emoció el vaig telefonar perque jo pensava el mateix, s'hauria de plantar un arbre (es pot acompanyar d'una inscripció o qualsevol altra cosa). Suposo que a la propera reunió en parlarem i també us animo a que feu més aportacions.

    ResponElimina
  5. Jo proposo, com a lloc, la curva l'urbano.

    Mosso petit.

    ResponElimina